Leerling (BBL) verzorgende IG

Omschrijving

Ben jij altijd al een zorgzaam type geweest? Wil jij ook voldoening halen uit het bieden van een goede oude dag voor onze cliënten? Ben je al een zorgprofessional in het hart maar moet je alleen het vak nog leren? Dan hebben we een opleidingsplaats voor jou waarbij je direct in dienst komt bij Avoord. 


Wie ben jij?

Een verzorgende IG in spé die energie krijgt van vernieuwingen in de zorg. We zoeken aanpakkers die ook veel aandacht voor onze oudere cliënten hebben. Bij ons wordt je interdisciplinair opgeleid wat betekend dat je in je opleidingsjaren op diverse woongroepen mag groeien maar ook bij de thuiszorg en de zorgappartementen.

We zijn voor februari 2018 specifiek op zoek naar mensen die al een opleiding hebben of volgen en/of ervaring hebben in de zorg. Dus helpende, MMZ en SPW opgeleide en BOL studenten VZIG worden uitgenodigd op deze vacature te reageren.


Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Werken als verzorgende (IG) bij Avoord gaat verder dan alleen je werk uitvoeren; jouw ontwikkeling en plezier in het vak staan bij ons centraal, alles is bespreekbaar. Daarom denken we graag met je mee.  Vereisten

Afhankelijk van je vooropleiding hebben we diverse trajecten.

  • Volg je al een  VZIG / MMZ in BOL en wilt overstappen naar BBL. Dan hebben we een leertraject voor verzorgende IG, als leerling kan je instromen vanaf jaar 2.
  • Heb je al een MMZ of SPW opleiding ook dan kan je instromen vanaf jaar 2 en afhankelijk van extra kennis (bijvoorbeeld verpleegtechnische handelingen) kan je vrijstellingen krijgen. Ook dit zullen we samen met jou individueel bekijken.
  • Is je vooropleiding MBO 2 helpende dan wordt individueel bekeken waar je in kan stromen in de VZIG opleiding.

Jij als persoon

  • Vanzelfsprekend gaat je zorghart sneller kloppen voor het werken met ouderen
  • Je neemt initiatieven en je bent niet bang om beslissingen te nemen
  • Je communiceert respectvol naar cliënten, familieleden en uiteraard je collega’s
  • Je wilt continue je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit
  • Flexibiliteit, collegialiteit en samen leven zitten van nature al in je systeem.

Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact. 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met: Miranda van Miert, recruiter bereikbaar via Whatsapp of telefonisch op 0683550825 of via mail m.van.miert@avoord.nl