Manager Behandeling & Advies

Omschrijving

Ben jij die verbindende professional die het verschil weet te maken op het gebied van Behandeling & Advies? Word jij wetenschappelijk getriggerd en raak je enthousiast van het uitbouwen van onze

1e lijns activiteiten? Wil je bij een organisatie werken met korte lijnen die betrokken is bij jouw ontwikkeling? Dan hebben wij de baan voor je!


Wie ben jij:

Een enthousiaste Manager Behandeling & Advies met passie voor zijn/haar vak. Je bent een ervaren specialist ouderengeneeskunde met interesse en/of ervaring in het managen van een behandelteam. In deze functie heb je een adviserende rol in het MT en geef je richting aan het medisch beleid van de organisatie. Bovendien geef je leiding aan het team van artsen, paramedici en casemanagers binnen Avoord. Maar als eindverantwoordelijk specialist ouderengeneeskunde sta je zelf ook met de voeten in de klei. Je speelt een cruciale rol in het leggen van verbinding met alle niveaus binnen de organisatie maar ook buiten de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strategisch positioneren van onze 1e lijns activiteiten, en onze verbinding met het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dementie (Top Care). Je bent ondernemend, communicatief sterk en enthousiasmeert de mensen om je heen.

Wie zijn wij:

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

 

Wat vind jij belangrijk?

Als werkgever horen we graag wat jij belangrijk vindt. We luisteren naar je en kijken samen hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Werken bij Avoord gaat verder dan alleen je werk uitvoeren; jouw ontwikkeling en plezier in het vak staan bij ons centraal. Daarom denken we graag met je mee.

Vereisten

Wat verwachten wij van je?

  • Een BIG registratie als Specialist Ouderengeneeskunde, bij voorkeur aangevuld met een afgeronde kaderopleiding of de bereidheid die te volgen, en managementervaring;

  • Minimaal enkele jaren werkervaring als specialist ouderengeneeskunde;

  • Je bent vernieuwend, ondernemend en resultaatgericht en combineert dit met inlevingsvermogen en omgevingsbewustzijn;

  • Flexibiliteit, collegialiteit en samen leven zitten van nature al in je systeem.

 

Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact. Solliciteren kan tot 5 oktober 2018. De eerste gesprekken vinden plaats op 9 oktober in de middag.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Martin den Hartog (Bestuurder) via 0765325257 of m.den.hartog@avoord.nl. 


Wij ontvangen graag je sollicitatie

Wat vind jij belangrijk?