Verzorgende (IG) tijdelijk verblijf

Omschrijving

Verzorgende IG tijdelijk verblijf

(24 uur, diverse contracturen mogelijk)

 

Weet jij als geen ander wat je cliënt nodig heeft? Geeft het snel schakelen tussen verschillende cliëntengroepen met een regelmatige wisseling jou energie? Vind jij oprechte aandacht net zo belangrijk als wij en wil je vrijheid in hoe jij je vak uitvoert? Dan hebben wij de baan voor je!

 

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega verzorgende IG met passie voor zijn/haar vak. Uiteraard weet je, wat je werk als verzorgende inhoud, dat is je beroep. Je kiest in deze functie bewust voor het werken op de afdeling tijdelijk verblijf. Het team heeft de zorg voor 24 bedden en de cliëntengroep is divers. Van respijtzorg tot herstelzorg of cliënten die niet langer thuis kunnen blijven. Een stevige persoonlijkheid en een heldere visie op kwaliteit van de zorg is hierbij belangrijk. Je bent in staat het beste uit jezelf en het team te halen. Je bent ondernemend, bedenkt creatieve oplossingen en denkt mee in kansen en mogelijkheden om de zorg te optimaliseren. Samen streven we naar beter.

 

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. 

 

Vereisten

Wat verwachten wij van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3.
  • Vanzelfsprekend gaat je zorghart sneller kloppen voor het werken met ouderen.
  • Je communiceert respectvol naar cliënten, familieleden en uiteraard je collega’s.
  • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit.
  • Flexibiliteit, collegialiteit en samen leven zitten van nature al in je systeem.
  • Je draait alle diensten mee.

 

Wat vind jij belangrijk?

Als werkgever horen we graag wat jij belangrijk vindt. We luisteren naar je en kijken samen hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Werken als verzorgende (IG) bij Avoord gaat verder dan alleen je werk uitvoeren; jouw ontwikkeling en plezier in het vak staan bij ons centraal.  We kijken naar wat jij belangrijk vindt, dat is de basis voor een arbeidsrelatie bij Avoord. 

 

Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact. Je kan starten wanneer je wilt en wij luisteren naar je wensen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

 

Voor informatie kun je contact opnemen met: Miranda van Miert, recruiter op 0683550825 of m.van.miert@avoord.nl

 

Wij ontvangen graag je sollicitatie

Wat vind jij belangrijk?