Wijkverpleegkundige

Omschrijving

Wijkverpleegkundige 

(24-32 uur)

 

Ben jij een bevlogen wijkverpleegkundige die trots is op het vak? Kan jij je team motiveren en de kwaliteit van zorg bewaken? Wil je ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling? Dan hebben wij een mooie baan voor je.

 

Wie ben jij?  

Een gedreven Wijkverpleegkundige met een stevige persoonlijkheid en overzicht: je kent de wijk, je verbindt en motiveert netwerkpartners en investeert in samenwerking. Je bent verantwoordelijk voor de indicatiestelling en hebt een heldere visie op kwaliteit en bevordert en bewaakt deze. Je zoekt voortdurend naar de best passende zorg voor cliënten met oog voor participatie, mentaal welbevinden en de woonsituatie van de cliënt. Je bent bekend met de mogelijkheden op het gebied van welzijn, dagbesteding en andere activiteiten. Binnen jouw team stimuleer je zelfstandigheid. Je coacht collega verpleegkundigen en verzorgenden, begeleidt leerlingen en stagiaires en geeft zo nodig vakinhoudelijke kennis of neemt de regie in complexe zorgsituaties. 

 

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Vereisten

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een diploma (wijk)verpleegkundige niveau 5 of 6 en bent BIG geregistreerd
  • Je bent bevoegd te indiceren, of kan hierin opgeleid worden
  • Je beschikt over een aantal jaren praktische werkervaring binnen de thuiszorg
  • Als professional ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto 

Wat vind jij belangrijk?

Als werkgever horen we graag wat jij belangrijk vindt. We luisteren naar je en kijken samen hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Wij gaan uit van jouw kracht! Wil je groeien in je werk? Ook daar denkt Avoord graag in mee, bijvoorbeeld met diverse opleidingsmogelijkheden.

 

Zie jij jezelf bij ons werken? Dan komen we graag met je in contact. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Voor informatie kun je contact opnemen met: Miranda van Miert, Recruiter op 06 - 83550825 of m.van.miert@avoord.nl . Wij ontvangen graag je sollicitatie.